Velkommen til NRRL

Siden 1928 har Norsk Radio Relæ Liga (NRRL) vært radioamatørenes organisasjon i Norge. Vi arbeider med å styrke samarbeidet og vennskapet mellom radioamatørene og å høyne det faglige nivået. Vi jobber også med å gjøre amatørradio kjent og ivareta radioamatørenes interesser overfor myndighetene.

Radiorientering 2015

Ron LogoÅrets sesong er avsluttet og opptellingen viser at det var tilsammen 11 tellende løp i årets cup. Det var NRRL's RPO manger LA9NGA Jon som gikk av med seieren i årets cup.

 


De neste på pallen var LA5OQ Christian tett fulgt av LA0HO Thomas. Totalt 31 deltagere har deltatt i årets cup løp, og løpene har hatt 9,4 deltakere i gjennomsnitt.  Det er også gledelig at vi har hatt 6 juniorer som deltagere denne sesongen.

sesongavslutning RO 2015I tillegg til de 11 løpene som teller med i cup'en har det vært arrangert en rekke treningsløp. Norge hadde jo iår også ansvaret for Nordisk mesterkap, et arrangement som samlet rundt 50 deltagere til 3 løp i Lillehammertraktene. Sterk innsats av LA8UW Karin som tok sølvmedalje i foxoring øvelsen under EM i Tjekkia viser at vi her i  Norge også gjør oss gjeldene internasjonalt.
Det har har dermed vært stor aktivitet innenfor radioorientering også iår.
Bildet til høyre viser LA9NGA, LA5OQ og LA0HO etter at de har fått sine velfortjente medaljer og LA9NGA Jon sin vandrepokal for innsatsen i årets sesong.

Resultatene i cup'en regnes ut etter et system som kompenserer for aldersklasser og dame/herre slik at alle kan delta og ha tilnærmet like muligheter til å hevde seg i den samme cup'en. 

Rpo rx
Bli medlem
Medlemsfordeler
Nettbutikk
Logg inn
Grupper
Interesseområder
Om NRRL
Kontakt oss