Ny generalsekretær i NRRL

Hovedstyret har ansatt Bjørn Myrvold LB7ZG (54) som ny Generalsekretær i NRRL.

Bjørn har utdanning innen Bibliotek og informasjonsvitenskap, samfunnsfag og juridiske fag fra høyskolen i Oslo og Akershus. Han har sin spisskompetanse innen IT-strategi, prosjektledelse, kommunikasjon og datadesign. Han har lang praksis som IT konsulent. Og som IT sjef i Norsk Kennel Klub, der han ledet en avdeling med personal og budsjettansvar.

Bjørn har vært styreleder i Norsk Underjordisk Sportsklubb, styremedlem i Amnesty International Norge, og han er for tiden styremedlem i Oslogruppen av NRRL.

LB7ZG er aktiv både på HF og VHF. I den senere tid har han konsentrert seg om digitale modes med spesiell vekt på Joe Tailors «JT» emisjoner for svake signaler.
Bjørn er også medlem av «LA-DX group» 

Vi vil også takke Jan, LB1G for sin innsats i NRRL gjennom 10 år. Hans stødige hånd på «roret» og systematiske evner har bidratt til at NRRL i dag har gode rutiner og fremstår som en ryddig og respektert organisasjon.

Vi takker atter en gang Jan for innsatsen og ønsker Bjørn lykke til med utfordringene fremover. Bjørn tiltrer 15. august mens Jan forlater sin andre åremål stilling 31. august.

 

Bli medlem
Medlemsfordeler
Nettbutikk
Logg inn
Grupper
Interesseområder
Om NRRL
Kontakt oss