NRRL HF CUP

NRRL ønsker å oppmuntre til mer aktivitet og bruk av radioen.
NRRL Cup bygger på en testdeltagelse fra alle HF tester for det aktuelle kalenderåret, så her er det muligheter for gode resultater selv om man ikke har anledning til å delta i hele tester eller i alle tester.

cap

Det er utviklet et eget WEB basert verktøy for innsendelse av logger og poengberegning. Dette gir oss også sjansen til å reklamere for at Norge er aktive på radioen, og dette vil gi oss bedre rutiner og prosedyrer for vår kommunikasjon. Vi ønsker også at dette skal gi hobbyen vår mer rekruttering og bidra til å øke aktiviteten i gruppene.

Når og hvor ?
I NRRL Cup så gjelder samtlige contester for HF båndene fra 1.8 Mhz til 30 Mhz og gjelder for hvert kalender år

Poengberegning?
Man får et poeng per QSO, og poengsum pr. contest blir utregnet fra hvilken test du har deltatt i og hvilken effekt du har benyttet. Bare en logg per deltaker og test teller.(WARC Bånd og segmenter som ikke er tilregnet contest kan ikke benyttes). Testregler fra arrangøren skal følges.

Hvilke tester?
Alle Internasjonale tester som er

Tester som er lenger enn 48 timer er ikke godkjent for NRRL Cup. Mode som SSB, CW, RTTY, FM og andre digitale modes er tillatt.

Premiering?
Deltakere får et diplom og vinner i hver klasse får plakett. Den beste deltakeren som deltar og har hatt lisens i maks 3 år "Rookie" får egen plakett.

Mer informasjon?

Hjemmesiden for NRRL CUP finner du på http://nrrlcup.nrrl.no,

Bli medlem
Medlemsfordeler
Nettbutikk
Logg inn
Grupper
Interesseområder
Om NRRL
Kontakt oss