NOTA 2020 - en leir for unge radiointeresserte

Det er på tide å avduke vårens store høydepunkt: NRRL skal arrangere nordisk ungdomsleir på Camp Killingen sør for Drammen i påskehelga!

Påmeldingfrist: 9. februar 2020.

Ja, det stemmer. Og det er mye deltakerne kan se fram til: Det blir store muligheter til å kjøre radio under det nye kallesignalet LA1YOTA. Det blir satellittkjøring. Vi skal ha en interkulturell kveld med mye god mat og drikke fra alle deltakerlanda. Man får truffet på unge med liknende interesser fra andre land - vi regner med deltakere fra iallfall Sverige, Finland og Island. Rett og slett en spennende helg med mye aktiviteter og sosialt samvær.

Og nå trenger vi akkurat deg. Er du under 26 år? Da er du midt i målgruppa! Man trenger ikke ha lisens for å delta, så lenge man har interesse. Denne leiren vil ha noe for enhver og for ethvert nivå. Meld deg på!

Er du litt eldre, men likevel interessert? Det viktigste du kan gjøre, er å prate med dem du kjenner som kunne vært interessert, og få dem til å bli med på leir. Hvis du kunne tenkt deg å hjelpe til med forberedelser eller gjennomføring av leiren, så er det også bare å ta kontakt.

camp killingen 03

Praktisk info:
Leiren blir holdt på Camp Killingen, en idyllisk liten øy sør for Drammen, den 10. til 13. april 2020. NRRL refunderer billigste reisemåte og arrangerer henting for dem som kommer med tog/buss til Drammen. Påmeldingen åpner den 9. januar og stenger den 9. februar. For å melde deg på: Ta kontakt med oss via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Ved spørsmål er det også bare å sende oss en e-post. Du må være/bli medlem av NRRL for å delta, men trenger ikke ha radioamatørlisens. Det blir en deltakeravgift på 200 kr, som dekker reise, overnatting, mat og aktiviteter for hele helga.

Mer info vil bli publisert på nrrl.no og på ham-yota.com/nota2020.

camp killingen 01

 

Bilder: Kirkens Bymisjon.

Bli medlem
Medlemsfordeler
Nettbutikk
Logg inn
Grupper
Interesseområder
Om NRRL
Kontakt oss