Så har vi passert 19 april, i seg selv ingen stor nyhet

Men det var den dagen NRRL skulle avholde generalforsamling

Det ble det ikke noe av og hva nå?

Med myndighetenes krav om begrensninger i ansamling av folk fikk vi en situasjon som hverken styrer eller generalforsamlinger i NRRL historisk har tatt høyde for at kunne skje. Selv ikke perioden 1940-1945 ga noen grunn til å beslutte noe om hva gjør man dersom en generalforsamling ikke kan gjennomføres som planlagt, man satset på fred og fordragelighet i fremtiden.

Hovedstyret har dermed blitt tvunget til å ta en «historisk» beslutning om å utsette generalforsamlingen uten å kunne tidfeste når den kan avholdes, dette på grunnlag av myndighets krav.

Noen er optimistiske og mener det skal bli mulig å få avholdt generalforsamlingen til høsten, mens de mer pessimistiske signaler fra myndighetene antyder at vi kan glemme mulighetene i 2020 og muligens et godt stykke inn i 2021. Hovedstyret vil, så snart vi får signaler fra myndighetene om at det er tilrådelig for oss å avholde generalforsamling, komme med ny informasjon om innkalling osv.

Vi kan ikke la NRRL gå i stå på grunn av at vi ikke har noen retningslinjer for en situasjon som dette.

I god radioamatørånd får vi improvisere og gjøre det beste ut av situasjonen.

Alle våre medlemmer har sannsynligvis på en eller annen måte blitt påvirket av situasjonen, enten i den verst tenkelige form (sykehusinnleggelse, dødsfall), til at gruppe aktiviteter er avlyst og at vi må vaske hendene ekstra mye.

Det er nå vi som radioamatører kan vise at vi står sammen selv om vi ikke kan møtes fysisk på samme måte som før.

I tillegg til å bruke radioen som er selve grunnlaget for vår hobby, så jobbes det aktivt på lik linje som resten av samfunnet med å bruke andre elektroniske plattformer for møteaktivitet, kursing og foredrag.

For at alle ikke skal finne opp den dype tallerken til å ha vått krutt i, kunne det være kjekt om grupper og/eller enkeltpersoner ga oss et tips om løsninger og eventuelle ressurspersoner for løsningene.

Adressen er fortsatt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Bli medlem
Medlemsfordeler
Nettbutikk
Logg inn
Grupper
Interesseområder
Om NRRL
Kontakt oss