Info fra NRRL Sambandstjenesten

sambandstjenesten merke1502012 var et år med stor aktivitet sentralt og lokalt i sambandsgruppene. Vi har mottatt mange sambandsrapporter fra landsdekkende, regionale og lokale øvelser rundt i hele landet. Det har vært øvd på bruk av APRS, VHF og UHF sambands, HF samband med voice og mail over radio med mer. Entusiasmen for å øve og teste ut nye ting er veldig gledelig.
NRRL Sambandstjenesten vil takke alle som har bidratt til økt aktivitet og vi håper på fortsatt stor aktivitet utover i 2013.

 


Dokumentasjon

Dokumentasjon av Sambandstjenesten er oppdatert i 2012 og vi jobber nå med tilleggsinstrukser for regional og landsdekkende samband på voice og mail over radio. Dokumentasjonen består av retningslinjer for Sambandstjenesten og maler for sambandsplan, varslingsplan og frekvensplan for lokale grupper. Som tilleggsdokumentasjon finnes det en Ko-perm med nødvendige skjemaer og annen nyttig informasjon. Figuren under viser dokumentstruktur.

 

samb-dok

All dokumentasjon kan lastes ned ved å logge seg inn på NRRL WEB, eventuelt ta kontakt med oss på e-post.

 

NRRL Redningsfaglig forum

Under Norsk Hammeeting i Letohallen kommer vi også i år til å arrangere Redningsfaglig Forum. Dette er en viktig møteplass som gir oss muligheten til å gi og motta informasjon til gruppene. Vi håper at du setter av tid og møter opp i Letohallen slik at flest mulig av gruppene blir representert. Detaljert program kommer senere.


Kontaktinformasjon

Sambandstjenesten sentralt ønsker å bedre kommunikasjonen til gruppene. For raskt å kunne kontakte gruppene så er vi avhengig av oppdatert kontaktinfo. Selv og vi har riktig informasjon fra dere så send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med kontaktinformasjon for operativ leder/ sambandsmanager i gruppa. Ønsket informasjon er: gruppe, navn og kallesignal, telefon og mail adresse.

Dag Kjetil Sjaaeng – LA9SDA
Leder NRRL Sambandstjenesten

 

Bli medlem
Medlemsfordeler
Nettbutikk
Logg inn
Grupper
Interesseområder
Om NRRL
Kontakt oss