Ny leder i NRRL Sambandstjenesten

I HQ-møte 16.januar 2016 besluttet HQ å utnevne LA5FSA Jørn Lorentzen i vervet som Leder for Sambandstjenesten i NRRL.
Jørn vil tiltre vervet 1.februar.  Jørn er fra Tromsø, er 48 år og er for tiden formann i Tromsøgruppen av NRRL. I det sivile er Jørn ansatt i Hurtigruten ASA.
Jørn tok lisensen i 2010 og har i hele perioden fra 2010 til i dag deltatt i aktiviteter relatert til Nødsambandstjenesten.
Jørn er også medlem av Tromsø Røde Kors, hvor han er frivillig og også der bidrar med sambandssikring og sporing av letemannskaper.
 

LA5FSA Jørn Lorentzen kan kontaktes på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mobil: 94198460
NRRL HQ gratulerer og ønsker Jørn lykke til i vervet som Leder for Sambandstjenesten!

NRRL Sambandstjenesten deltar på Barens Rescue 2013

Barens Res LA3T2smlNRRL sambandstjenesten ved LA9CKA Tom Rune melder:

Øvelse Barents Rescue er en rednings- og samarbeidsøvelse som arrangeres annenhvert år, og ansvaret for gjennomføringen går på rundgang mellom de fire landene. Norge er arrangør og øvelsen planlegges av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap(DSB).

Et stort og ødeleggende skred i Lyngen i Troms er utgangspunktet for scenarioet, når DSB inviterer til øvelse Barents Rescue 2013. Redningsmannskaper fra Sverige, Finland, Russland og Norge deltar.

Les mer …

NRRL sambandstjenesten øker beredskapen

sambandstjenesten merke150NRRL Sambandstjenesten lokalt for områdene Gudbrandsdal og ned til Oslo har øket beredskapen i forbindelse flom og oversvømmelser.  Kommuner, fylke og frivillige organisasjoner har trappet opp.

Ta kontakt med din lokale sambandsleder om du kan bistå eller være i beredskap.
Jærgruppen LA1J er også anmodet til å være klare dersom HRS Sør ber om bistand.

Les mer …

  • 1
  • 2
Bli medlem
Medlemsfordeler
Nettbutikk
Logg inn
Grupper
Interesseområder
Om NRRL
Kontakt oss